WAT ALLE PATIËNTEN VAN FIBROMYALGIE MOETEN WEET OVER HET DOEN VAN EEN DOUCHE

Wanneer je in de eerste plaats wordt verteld dat de pijn en vermoeidheid die je hebt te wijten is aan het hebben van fibromyalgie, kan het verwoestend zijn.

Je zult merken dat deze nieuwe diagnose zou kunnen betekenen dat je de manier waarop je leeft, moet veranderen.

Alles wat u doet, zelfs de meest alledaagse activiteiten, kan een verschil maken in hoe u zich achteraf voelt.

Zelfs een douche kan iets zijn dat meer pijn veroorzaakt of zelfs de symptomen van fibromyalgie doet barsten meer dan ze al zijn.
Het resultaat van het beeld van wat elk lijdt aan fibromyalgie moet bekend zijn met douchen

Fibromyalgie is iets dat veel mensen treft. De sleutel tot het hebben van deze ziekte is het leren wat je kunt doen om de symptomen te verminderen, terwijl je toch het leven behoudt waarvan je altijd al hebt gedroomd.

Er zijn veel mensen in de wereld die gemakkelijk kunnen functioneren met fibromyalgie en die nog steeds doen wat ze altijd willen doen. Hoe kun je een van die mensen zijn?

Realiseer je dat er obstakels zijn
Een van de eerste dingen die de persoon moet realiseren, is dat ze niet naar obstakels gaan waar je mee moet leren omgaan.

Of je deze obstakels nu aanpakt of je leert wat je kunt doen en wat je nodig hebt om gelijke tred te houden, je zult merken dat je leven beter zal zijn om deze controle te leren.

Er zijn verschillende obstakels die je misschien moet realiseren om meer controle over je leven te krijgen. Sommige van deze obstakels kunnen zijn:
Hoe was je normale trainingsroutine? Het kan zijn dat je dit moet veranderen.

Werkte je in een fysiek veeleisende baan? Als dat zo is, is het misschien tijd om naar iets anders te zoeken.

Het kan zijn dat u meer slaapuren moet gaan ontvangen om uw lichaam de rust te geven die het nodig heeft
Dit zijn de meest voorkomende obstakels waar mensen aan denken als ze te horen krijgen dat ze fibromyalgie hebben.

Wist je echter dat zoiets alledaagss als douchen je misschien zou moeten verplichten om de manier waarop je dit doet te veranderen?

Een douche betekent inspanning
Als je onder de douche staat, denk je meestal niet na over hoeveel moeite dit kost, maar dat doet het wel.

Vaak koppelen we een douche aan ontspanning, maar als je kijkt naar alles wat je onder de douche doet, kost het wat moeite.

Je staat bijvoorbeeld de hele tijd, je gaat een goede hoeveelheid stretchbuigen en reiken doen terwijl je je lichaam schuimt en wast.

Voor degenen die fibromyalgie hebben, merken ze vaak dat deze repetitieve bewegingen bijna zijn alsof ze een marathon hebben gelopen.
Ook al moet je iemand niet moe maken, dit is slechts een van de problemen waarmee patiënten met fibromyalgie te maken hebben.

Douches kunnen te veel ontspanning bevorderen
Is te veel ontspanning iets waar iemand zich zorgen over moet maken? Als je fibromyalgie hebt, dan is dit iets waar je je zorgen over moet maken.
Dit is vooral het geval als u ‘s ochtends voor het aanbreken van de dag gaat douchen. Waarom is dit?

Voor degenen die fibromyalgie hebben, merken ze vaak dat ze constant moe zijn. Dit gevoel van vermoeidheid is normaal als het gaat om fibromyalgie, maar een douche kan dit gevoel van vermoeidheid nog meer benadrukken vanwege de manier waarop het iemand ontspant.

Als je ‘s morgens vroeg gaat douchen, wil je wakker worden, niet ontspannen en de hele dag in slaap vallen.

Temperatuur kan een probleem zijn
Wie houdt er niet van om een ​​mooie, warme, rustgevende douche te nemen om spieren te ontspannen en ons in essentie te verjongen? Bijna iedereen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
error: Content is protected !!