Waarschuwing! Stop met het doen van deze 16 dingen als je fibromyalgie hebt

Dit verhaal is gebaseerd op een artikel dat ik lees wel “30 dingen om te stoppen met het doen om jezelf.” Het lezen van het, kon ik niet helpen te denken hoe waar dat velen van hen zijn en sommigen die bijzonder geschikt zijn voor degenen onder ons die lijden zijn fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere slopende ziekten.

Hier zijn 16 dingen die ik denk dat degenen onder ons met fibromyalgie om te stoppen met het doen:

1. Stop zetten hun eigen behoeften op de achtergrond. 

Als u een chronische invaliderende aandoening, is het noodzakelijk om eerst aan hun eigen behoeften. Zelfs als je de gezondste persoon op de planeet, laat uw wensen gaan naar de achterkant van de lijn. Omdat fibromyalgie komt vaker voor bij vrouwen, dit geldt met name omdat het lijkt om te horen dat hun behoeften laatste moet komen nadat haar man, kinderen, kerk, banen, vrijwilligerswerk en alle andere die zouden kunnen komen voor de vrouwen zelf. We vragen ons af ons geen tijd alles; Helaas, velen van ons niet.

2. Stop tijd doorbrengen met de verkeerde mensen.

Als iemand is het toevoegen van stress in je leven, stress maakt je ziek. Schud de stress door het verwijderen van die persoon. Je mag niet in staat zijn om volledig te elimineren, maar u kunt ervoor kiezen om ze zoveel mogelijk te voorkomen.

3. bitterheid retentie stoppen.

Grudge is onnodige stress. Het maakt ons tot negatieve gedachten over een persoon te maken en richten ons alleen op negatieve gedachten toen we moeten op zoek naar manieren om zich te concentreren op meer positieve dingen te vinden. Loose wrok. Je denkt nog steeds over de persoon af en toe, maar als dat zo is, gewoon schouders ophalen en te vervangen door een gedachte van een geliefde, dat je doet glimlachen.

4. Stop proberen om alles voor iedereen.

De mogelijkheid om te zeggen dat is niet erg onderschat. Maar al te vaak, degenen onder ons met fibromyalgie zijn niet in staat om nee te zeggen, zich schuldig te voelen als we geen ja of nee kan zeggen. We kunnen niet alles voor iedereen – we kunnen niet eens allemaal voor onszelf te zijn en niet zo te zijn.

5. Stop liegen tegen jezelf.

Je hoeft niet goed te voelen, en iemand vraagt ​​hoe je bent. Je antwoorden met: “Ik voel me goed”, maar het is niet de waarheid. Het is niet de waarheid toen hij hen zegt, en zeker niet de waarheid als hij zegt tegen zichzelf.

6. Stop het verspillen van tijd aan het uitleggen aan anderen.

Als u iets niet kunt doen, houd het simpel   –   gewoon nee zeggen en verder gaan. Probeer niet uit te leggen waarom je niet omdat het niet kon worden in ieder geval luisteren.

7. Stop proberen vast te klampen aan het verleden.

Terwijl u in staat zijn om manieren om uw klachten te verbeteren, heb je waarschijnlijk niet zou zijn 100 procent weer. Er zullen altijd grenzen. Stop met het proberen om de niveaus van het leven dat hij vóór zijn ziekte had terug te krijgen en te beseffen dat was toen en dit is nu. Focus op wat je   kunt   doen in plaats van wat vroeger te kunnen doen.

8. Stop zichzelf uitschelden voor fouten uit het verleden.

Schuld en schuld zijn onze constante vrienden. Stoppen met kloppen jezelf voor wat je hebt gedaan in het verleden (of dingen die je zou hebben gedaan, maar niet deed). Het is in het verleden, laat het gaan en verder gaan. Nogmaals, focus op wat u kunt doen in de toekomst.

9. Stop jaloers van anderen.

Het is zo gemakkelijk jaloers op wat anderen hebben of wat anderen kunnen doen te zijn. Snel beseffen we dat ze hebben hun beperkingen, ook. Niemand ziet het ware leven van een ander, hun capaciteiten of een handicap en hun grenzen. Laat je leven niet beoordelen op basis van de “Jones”, echte of denkbeeldige. Focus op wat je hebt is geweldig.

10. Stop met klagen en zelfmedelijden.

Het is prima om een ​​medelijdenpartij keer gooien in een tijdje, maar ik denk dat het moet niet langer duren dan vijf minuten, en u moet nooit vrienden uit te nodigen. Focus op de positieve aspecten van het leven – zijn er veel.

11. Stop met uitzicht op de schoonheid van de kleine momenten.

Hoe vaak hebben we gehoord dat je moet stoppen en ruik de rozen? Ze hebben niet echt waarderen die kleine dingen tot je nooit meer kan doen. Dus neem een ​​paar momenten per dag en echt na te denken over de kleine dingen die ze konden genieten. Schrijf ze op zodat je terug kunt kijken naar hen later als je overweegt dat jammer partij.

12. Stop proberen om dingen perfect te maken.

Ze al zijn. OK, misschien niet perfect, en ze kunnen misschien zelfs beter zijn dan ze nu zijn. Maar het punt is dat je nodig hebt om zich te concentreren op de werkelijkheid in plaats van perfectie. Neem kleine stappen om dingen beter te maken en dichter bij het idee van wat je je leven wilt zien zonder voortdurend zorgen te maken over wat is verre van perfect nog niet.

13. Stop gedraagt ​​zich als alles is prima als het niet is.

Als alles is   niet   OK, goed de waarheid vertellen. Als een echte vriend of iemand die echt om je vraagt hoe je bent, wees eerlijk. Het automatisch beantwoorden met: “Ik voel me goed” als deze niet.

14. Stop zorgen zo veel.

Je voelt alsof het uit de hand het leven, en misschien het is. Dus maak je geen zorgen. Laat het leven zijn wat zal zijn. Controle van de dingen die je kunt controleren en laat de rest gaan. voortdurende zorg alleen maken je slechter voelen.

15. stoppen met zich te concentreren op wat je niet wilt gebeuren.

Je wilt niet om morgen wakker in een flits, dus het is alles wat je denkt en eindigen up slapende houden zich hetzelfde, wat resulteert in het wakker worden in een gloed. Klinkt bekend? Nou, stop er . In plaats van te denken: “Ik wil niet …” Ik denk “Ik wil ….” Focus op goede nachtrust je weet dat   je zult   krijgen en hoe goed het zal morgen voelen, omdat de juiste beslissingen gemaakt over dingen die   zijn   onder uw controle.

16. Stop ondankbaar.

elke minuut van de dag was ik dankbaar. Er is iets prachtigs om dankbaar te zijn. Zeg “dank u” voor de kleine dingen en serieus. In plaats van boos dat iemand iets wat je van plan te doen, omdat ze het gevoel “nutteloos” of als ze dachten dat ze waren niet hun deel te doen, wees dankbaar dat je alleen vrijgegeven aan wat hij wilde doen deed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
error: Content is protected !!