Vijf vreemde tekenen van fibromyalgie

Fibromyalgie is een aandoening die bijna 5 miljoen vrouwen en mannen, maar vooral vrouwen treft, in de Verenigde Staten.

Iedereen die fibromyalgie heeft kan zeggen chronische constante pijn en meedogenloze vermoeidheid zijn twee van de handtekening symptomen van het syndroom.

Maar de voorwaarde gaat verder dan lichamelijke pijn en een soort uitputting die niet alleen fysiek, maar mentaal en emotioneel.

Er zijn andere aanwijzingen van fibromyalgie, dat alleen het slachtoffer heeft geen zin, en presenteert een sterke uitdaging om anderen rond geliefde familie en vrienden-die willen begrijpen wat ze doormaken.

Er zijn zelfs enkele fibromyalgie-patiënten die nog niet de echte naam van zijn ondergang niet kennen.

Ze deelden ervaringen en het lijden van andere patiënten met fibromyalgie, maar is nog niet gediagnosticeerd. Het enige wat ze kunnen er zeker van is dat pijn.

Dit zijn enkele van de minder bekende indicatoren van fibromyalgie. Als u een combinatie van deze symptomen te delen, kunt u overwegen op zoek naar een professionele diagnose en behandeling voor deze aandoening.

Allodynie
Tenzij u last heeft van allodynia waarschijnlijk nooit denken dat slapping een vriend op de rug of schouder wrijven een geliefde daadwerkelijk kan veroorzaken ondraaglijke pijn.

Allodynia is de toestand van een verhoogde gevoeligheid voor aanraking, waardoor de normaal contact veroorzaakt grote mate van ongemak en pijn.

Er zijn een aantal verschillende redenen dat mensen met fibromyalgie kunnen lijden aan een verhoogde gevoeligheid van de huid.

Chronische pijn, het belangrijkste symptoom van fibromyalgie, maakt meer dan een derde van de mensen met de diagnose fibromyalgie aangaan van schade aan de zenuwuiteinden in de buitenste lagen van uw huid.

Het is dezelfde die veroorzaakt chronische pijn te amplificeren in de hersenen neurotransmitters omdat misfits gewijd aan pijnsignalen doorgeven.

Soms geneesmiddelen genaamd antagonisten van NMDA-receptoren worden voorgeschreven om te helpen. En heel soms, ze doen.

De toestand van allodynie heeft ook verbindingen met gebrek aan slaap. Dit is de reden waarom oefening, fysiotherapie en stress reductie technieken en opluchting zijn een gemeenschappelijke aanpak in de behandeling van fibromyalgie.

Verhoogde gevoeligheid voor geur
Dit symptoom van fibromyalgie niet ver van de toestand van allodynie wordt gesmeed en verwerkt door de hersenen op een soortgelijke wijze.

Op een gegeven moment, zijn er wat kan worden beschouwd als een overweldigende hoeveelheid zintuiglijke input ontvangen-geluiden, geuren en visioenen die energie nodig hebben om te scheiden, categoriseren en proces in de hersenen.

Wanneer de hersenen moeilijkheden ondervindt in het proberen te sorteren op alle informatie in een keer, is de ingang tot uiting in een verhoogde gevoeligheid reacties.

Fibromyalgie behandelingen hebben de neiging om het hele lichaam gericht van aard zijn. Soms kunnen medicijnen die meestal worden voorgeschreven om aanvallen te voorkomen worden gebruikt om deze hoge gevoeligheden tegen te gaan.

hersenenmist

hersenenmist

Deze ernstige symptoom van fibromyalgie, soms ook wel bekend als fibro mist is een zeer verontrustend effect van het syndroom op hun patiënten.

Het wordt gekenmerkt door het onvermogen om uit te vinden of woorden te vervangen in gemeenschappelijk gebruik. Het wordt geaccentueerd door het verlies van het kortetermijngeheugen en zelfs sporadische episoden van volledige desoriëntatie die 30 tot 60 seconden duren bij elke gebeurtenis.

Het is niet ongewoon badmouth de namen van hun dierbaren en vervolgens enige vertraging bij het vinden van de juiste naam als hij de fout gerealiseerd.

Brain mist de neiging om de oorzaak in een combinatie van factoren, zoals slecht slapen en slaapgewoonten, lage niveaus van de schildklier en niet gediagnosticeerde infecties te vinden.

Onvoldoende bloedtoevoer naar de temporale kwabben van de hersenen dat spraak reguleren principe eveneens een waarschijnlijke bijdrage aan de fibro mist.

De standaard denken onder reumatologen is om behandeling te krijgen en te leren beter slaapgewoonten van een gekwalificeerde specialist slapen kan positieve bijdrage aan dit klassieke component van fibromyalgie te dwarsbomen.

Paresthesie
een jeuk, branderig gevoel of tintelingen die niet afkomstig zijn van geen zichtbare bron wordt genoemd paresthesie. Het is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie, en kan gevoelloosheid dat lijkt te gebeuren zonder bekende reden.

Soms wordt aangenomen dat paresthesie is een angstig of nerveus aan de andere symptomen van fibromyalgie reactie.

Het wordt ook gekenmerkt door een vaak diepe, snelle ademhaling kan leiden tot gevoelloosheid in ledematen-acroparesthesia-gebrek aan kooldioxide.

Parasthesie wordt beschouwd als een vorm van fysieke reactie op mentale of emotionele angst is het best behandeld door technieken voor het verminderen van stress en opluchting en een adequate hoeveelheid lichaamsbeweging.

Lipomen
Lipomen verschijnen als knobbels ontstaan in verschillende delen van het lichaam. Ze zijn echt niet helemaal goedaardige tumoren verbonden met fibromyalgie, maar fibromyalgie patiënten zich te veel beter te verdragen dan de meeste anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
error: Content is protected !!