Ontdekt de werkelijke oorzaak van fibromyalgie … gelieve te delen deze informatie

Fibromyalgie is nog steeds deze ziekten dat de wetenschappelijke gemeenschap (met name de gezondheidswerkers) in continue confrontatie houdt.

Vooral omdat sommigen geloven (waaronder ikzelf), dat is een echte lichamelijke ziekte, maar er zijn nog veel professionals die zeggen dat het een psychische ziekte en pijn is in de geest.

Nu, tot slot, een studie toont aan dat het een volledig lichamelijke ziekte, en dat de psychologie heeft weinig.

De studie, door het National Center for Biotechnology Information (NBIC) van de National Institutes of Health (NIH) in de Verenigde Staten gaf aan de oorzaak van deze ziekte is op dit moment al een aparte entiteit, maar nu al gediagnosticeerd door pure afwijzen vergelijkbare omstandigheden.

De echte oorzaak van fibromyalgie, ontdekking
temperatuur

Volgens een recent onderzoek, de dader van deze ziekte is de wijziging van de lichaamstemperatuur. Zoals u weet, ons lichaam blijft bij een gemiddelde temperatuur van 37 ° C (98,6 graden Fahrenheit, zoals blijkt uit het onderzoek)

en het is vanwege ons bloed fungeert als orgaan koelmiddel, als het water in de radiatoren auto. Maar bij fibromyalgie patiënten kunnen niet steeds het behouden van hun lichaamstemperatuur.

Als we verliezen veel warmte (hypothermie) of verdienen te (hyperthermie), de hypothalamus, de hersenen centrum dat verantwoordelijk is voor het regelen van onze lichaamstemperatuur, en probeert om het evenwicht in het lichaam te handhaven. Hiervoor gebruikt het bloed en de bloedvaten.

Als het te koud wordt, de vaten dicht (vaatvernauwing) om onze kerntemperatuur lichaam te beschermen. Als het warm is, de vaten geopend (vaatverwijding) om het lichaam af te koelen. Ook wanneer we oefenen of gebruik maken van onze spieren voor sommige taken, bloed stroomt tussen de huid en spieren als koelmiddel.

Een disfunctie van het bloed, de werkelijke oorzaak van fibromyalgie
shunt_arteriovenous

Voor het openen en sluiten van de stroming treedt er goed en klep communicatie tussen bloedvaten, arterioveneuze shunts worden gecontroleerd door de hypothalamus openen of sluiten indien nodig, waardoor het evenwicht van het lichaam te handhaven.

En tot slot hebben we de bloedvaten, het kleinste vat vorm in ons lichaam, dat helpt ook de temperatuur, onder andere in stand te houden. Onderstreept het grote aantal in de voeten en handen.

Eerder werd bekend dat patiënten met diabetes uiteindelijk het kwetsen van de bloedvaten, waardoor verlies van gevoel, en het veranderen van de temperatuur van de handen en voeten.

Maar fibromyalgie gaat verder, want het is gewond bij deze ziekte zijn kleppen tussen de vaten, shunts arterioveneuze, die interfereren met de activiteit van de haarvaten en leiden tot een verstoring van spierweefsel en de huid voeding Naast het koelsysteem van het lichaam verwonden.

Spierbeschadiging belast fibromyalgie
spierschade
Hierdoor disfunctie accumuleert melkzuur in de spieren en diepe weefsel, waardoor de spieren en pijn veroorzaken uiteindelijk tot vermoeiing, typische symptomen van fibromyalgie .

Bovendien, het somatische zenuwstelsel, die verantwoordelijk is voor de gevoeligheid, ook beïnvloed door de arterioveneuze shunts dysfunctie en vind overgevoelige stuurt pijnsignalen naar het centrale zenuwstelsel, die verder verergert de symptomen.

Dus zoals je kunt zien, fibromyalgie heeft weinig psychische aandoeningen en veel lichamelijke ziekte. Het probleem tot nu toe is de weinig kennis die we hadden over het en hoe te diagnosticeren en nog meer zonder te weten de oorzaak. Hopelijk met dit en het volgende onderzoek over het onderwerp kunnen we een juiste diagnose en behandeling te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!