Niet consumeren deze inflammatoire voedingsmiddelen als u lijdt aan fibromyalgie, artritis of spierpijn.

Inflammatoire voedingsmiddelen zijn die ten goede komen en leiden tot meer ontstekingen in het lichaam.

Ontstekingsprocessen zijn het uitgangspunt voor meerdere ziekten en verergeren de symptomen van fibromyalgie, artritis en spierpijn.

Momenteel is de aandoening pijn behandeld door de meeste artsen en specialisten. We weten allemaal dat iemand die lijdt aan een bijna chronische pijn of degenen die lijden.

Analgetica en NSAID’s zijn de best verkopende drugs in de wereld. Volgens de kansen, zal deze trend niet worden teruggedraaid in de komende jaren.

Echter, onze voeding blijft arm en rijk in inflammatoire voedingsmiddelen. Terwijl alle geloven dat pijn in de gewrichten kan worden veroorzaakt door artritis,

In een vurige lichaam, kan tientallen ziekten worden gediagnosticeerd. Samengevat: = ontsteking pijn. Ontstekingsprocessen in het lichaam afkomstig zijn talrijke ziekten, maar wat is de oorsprong van een ontsteking?

5 inflammatoire voedingsmiddelen die u moet vermijden.
Terwijl artsen pijnstillers voor pijn voorschrijven, is het goed om de wortel van de ontsteking kennen en stoppen met enig proces. Pijnstillers werken om de pijn te verlichten, maar niet genezen.

Hippocrates zei: “Laat voedsel uw medicijn zijn en medicijn uw voedsel”. Als u last heeft van pijn in de gewrichten, spierpijn of een soort van fibromyalgie, is het zeer belangrijk dat u verwijderen van deze inflammatoire voedingsmiddelen dagelijks tudieta.

Sugar
Zowel geraffineerde suiker en sterk bewerkte voedingsmiddelen (instant maaltijden, snacks, junk food, enz.) Zijn de ergste voedingsmiddelen voor gewrichts- en spierpijn.

Suikerhoudende of bewerkte voedingsmiddelen (die niet altijd zoet) zijn inflammatoire voedingsmiddelen omdat aanzienlijk irriteren het maagdarmkanaal, waarbij een groot deel van het immuunsysteem zich bevindt. Specialisten beweren dat chronische ontsteking ontstaat in de darm.

alcohol

Als we meerdere malen hebben gezien, alcohol is vergif voor het lichaam en als het in de bloedbaan komt, begint het lichaam verschillende processen te elimineren. Terwijl u ofwel glas sporadisch kan nemen, altijd onthouden om het te doen met mate.

Het eigen risico is de ergste vijand van de pijn, van invloed op de darmflora, bevordert de groei van schimmels en belemmert het vermogen van het lichaam om te ontgiften. Dit komt doordat de alcohol, is natuurlijk een suikermolecuul gecombineerd met vetmolecuul.

granen

De bonen zijn niet inflammatoire voedingsmiddelen. Het probleem is dat ze de neiging om moeilijker te verteren zijn en als je wat een gevoelige maag (hoe klein ook) te tonen kan uw conditie verergeren en het bevorderen van de “darmsyndroom lekkende”

. Het is een inflammatoire probleem wanneer gluten gevoeligheid maakt het probleem alleen maar erger. Vergeet niet dat je hoeft niet te worden coeliakie gevoeligheid voor dit eiwit te tonen; Het kan ook voorkomen in milde gevallen.

Dit alles is erger als we fytinezuur en lectinen dat veel korrels toe te voegen. Beide belemmeren het vermogen om calcium, magnesium en andere essentiële mineralen op te nemen.

geraffineerde plantaardige oliën.

De meest voorkomende inflammatoire voedingsmiddelen in oliën groep koolzaad, soja en maïs. Ze dragen bij aan de ontsteking omdat ze meestal hebben bepaalde genetische modificaties die de spijsvertering belemmeren. U vindt meestal op maaltijden in een restaurant of als ingrediënt in fine dining. Probeer om ze te vermijden!

gepasteuriseerde Leiteria

75% van de bevolking een intolerantie voor lactose. Het is duidelijk dat bij sommige mensen is zo licht dat er geen zichtbare symptomen toont. Bepaalde processen optreden die leiden tot ontsteking in het lichaam.

De gepasteuriseerde zuivelproducten worden beschouwd als voedsel dat inflammatoire pijn in de gewrichten of spieren te promoten.

Sommige onderzoeken beweren dat de meeste mensen die gevoelig zijn voor gluten hebben ook moeite consumeren zuivelproducten.

Dit komt omdat koeien gevoed met gluten en bevatten talrijke hormonen en chemische stoffen die daarna respectievelijk worden toegevoerd aan de melk. Caseïne is een melkeiwit die op een vergelijkbare manier voor gluten, wanneer het het lichaam binnenkomt.

Dit artikel is gemaakt dankzij medicinacasera.com. Als u wilt lezen artikelen van belang te houden, blijven zoeken naar de site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
error: Content is protected !!