Lichaamstemperatuur bij fibromyalgie

De lichaamstemperatuur bij fibromyalgie, een puzzel die patiënten lijden aan de pijn in verband met de crisis of vermoeidheid met fibromyalgie en / of chronisch vermoeidheidssyndroom myalgic encephalomyelitis. Dit zou het antwoord op de druppels in temperatuur en koorts symptomen bij normale temperaturen. De verklaring voor deze symptomen de patiënt fibromyalgie genoemd als een kapotte thermostaat en combineer ze allemaal.

norepinefrine vasoconstrictie bij fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom

De Nieuw-Zeelandse onderzoeker Dr. LO Simpson heeft getheoretiseerd dat CVS is een gevolg van “onvoldoende beschikbaarheid van zuurstof als gevolg van slechte capillaire doorbloeding.” Simpson attributen capillaire stroming geblokkeerd capillairen kleiner dan gebruikelijk, en de aanwezigheid van abnormale rode bloedcellen.

Vasoconstricción

Wanneer de lichaamstemperatuur lager dan ongeveer 37 graden Celsius is, begint mechanismen warmte die al in het lichaam, en andere mechanismen om de warmteproductie verhogen behouden.

Een van de eerste gevolgen is een intense vasoconstrictie van de bloedvaten in de huid van het hele lichaam. De achterste hypothalamus veel invloed sympathische zenuwen signalen naar de bloedvaten van de huid en ernstige vasoconstrictie optreedt door het hele lichaam.

Behoud lichaamswarmte

Deze vaatvernauwing voorkomt uiteraard de geleiding van warmte uit het lichaam interieurdelen voor de huid. Daarom, met een maximale vasoconstrictie alleen warmte die het lichaam kan verlaten kan direct worden bediend door de isolatielagen van de huid. Dit effect zorgt ervoor dat de hoeveelheid warmte in het lichaam. ( “Fysiologie en mechanismen van ziekten bij de mens”, Guyton, pg.554)

sympathische impulsen worden naar de adrenale medulla, terwijl verzonden naar alle bloedvaten. Deze pulsen veroorzaken bot scheidt adrenaline en noradrenaline in de bloedsomloop. Deze twee hormonen worden getransporteerd via de bloedbaan naar alle delen van het lichaam, waar ze rechtstreeks op de bloedvaten, meestal om vasoconstrictie veroorzaken. (Ibid, pg.166)

noradrenaline

Noradrenaline heeft vasoconstrictoire effecten in alle vasculaire bedden en bijna lichamelijk adrenaline vergelijkbare effecten heeft op de meeste, maar niet allemaal. (Ibid, pg.167)

Volgens de resultaten van een studie, fibromyalgie, pijn is opgeroepen door noradrenaline. Bijnierhormoon Noradrenaline kan verantwoordelijk zijn voor lichamelijke pijn geassocieerd met fibromyalgie. De conclusie van het onderzoek: FM patiënten hebben pijn opgeroepen door noradrenaline. Deze bevinding ondersteunt de hypothese dat FM een pijnsyndroom mooi onderhouden kan worden.

Een andere studie – abnormale microcirculatie en de huid temperatuur boven gevoelige punten bij patiënten met FM – toonde aan dat het niet de vasoconstrictie in de huid boven   tender points   in fibromyalgie-patiënten, ondersteunen de hypothese dat fibromyalgie is gerelateerd aan de lokale hypoxie up huidvlekken pijnlijk.

Logisch; norepinefrine veroorzaakt vasoconstrictie is waarschijnlijk verantwoordelijk voor fibromyalgie geassocieerde pijn trigger point.

Hoe het heeft invloed op de daling van de lichaamstemperatuur Fibromyalgie

Oefening en de lichaamstemperatuur fibromyalgie

Sommige studies hebben dat de oefening, de persoon met fibromyalgie en vermoeidheid syndroom gevonden / chronische MS daadwerkelijk een daling van de lichaamstemperatuur. Wanneer het tegenovergestelde reactie wordt verwacht.de lichaamstemperatuur van fibromyalgieof zuurstof naar de hersenen – het tegenovergestelde van wat er gebeurt in normale mensen. zuurstoftekort in de hersenen bleef voor meerdere dagen, zelfs na een korte activiteit “- Ismael Mena,”  Brain Study perfusie bij patiënten met NeuroSPECT voor chronisch vermoeidheidssyndroom  ”

Response uit te oefenen in een gezond persoon

In een gezonde persoon verhoogt oefening doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de cellen. De cellen genereren van ATP, hoeveel wordt besteed aan het genereren van warmte in het lichaam. Met de toename van de lichaamstemperatuur meer verhogen metabolisme, productie en warmte-energie. De stofwisseling stijgt tot 15% per graad Celsius van de lichaamstemperatuur.

abnormale respons bij fibromyalgie en CFS / ME

In het geval van een persoon met CFS / FM, oefening veroorzaakt een verhoogde bloedtoevoer naar de extremiteiten.

Maar als gevolg van blokkades die de productie van energie schaden mitochondria, minder ATP gegenereerd. ATP wordt gegenereerd wordt gebruikt als brandstof voor de oefening activiteit, relatief weinig is het beschikbaar voor warmteopwekking. Een groot deel van de ATP worden gegenereerd door anaërobe glycolyse proces. De accumulatie van een bijproduct van glycolyse, pyrodruivenzuur, veroorzaakt weefsel zuurder worden indirect blokkeren van de energieproductie in mitochondria.

Zodra het bloed uit de leden wordt gepompt en de weefsels hebben deze weinig warmte,   het netto effect is dat het bloed wordt gekoeld, waardoor de lichaamstemperatuur verminderen  . Dit zou de bevindingen van de effecten van lichaamsbeweging en CFS uit te leggen.

Je hebt waarschijnlijk afleiden dat massage ook een soortgelijk effect om de lichaamstemperatuur te verlagen kan hebben.

Een van de doelen massage verhoogt de bloedcirculatie in het weefsel. Dit is het tegenovergestelde van een vasoconstrictie doel van weefsel lichaamswarmte behouden. De verhoogde bloedstroom in het weefsel te verwarmen massage weefsels.

Effecten van het verhogen van   noradrenaline

Maar tegen welke prijs? Onderaan de lichaamstemperatuur? En hoe het lichaam zal reageren? Waarschijnlijk de bijnier scheiden noradrenaline voor meer doorbloeding en de instandhouding van warmte. Met de   toename van de noradrenaline kunt ook een toename van de pijn  .

in het kort; Hoe mitochondriale ATP energieproductie sloten, het lichaam niet in staat om de gewenste werktemperatuur van 37 graden te houden. Hitte behouden, bloedtoevoer naar de extremiteiten afneemt vasoconstrictie door norepinefrine hormoon. Hoge niveaus van noradrenaline in het bloed te dragen aan pijn lichamelijk. Oefening heeft het effect van het verlagen van de lichaamstemperatuur meer bij mensen met het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

Meer norepinefrine wordt afgescheiden in een poging om warmte te behouden en het resultaat is meer pijn.

Tips en trucs

De   oefening   is goed. Maar wees voorzichtig niet te overdrijven. Je moet kleden en om warmteverlies te minimaliseren. Als de temperatuur buiten koud of zelfs cool, op een hoed en handschoenen en warme kleding. Meer warmte ontsnapt het lichaam doet hoofd.

Wandelen is waarschijnlijk een van de beste oefeningen die je kunt doen. Als u niet in staat zijn te doen, doe het uitrekken, langzaam verhogen van het bedrag van de oefening je kan verdragen.

Als u een sauna, klaar bent met uw training met enige tijd in de sauna en dan drink een paar glazen water. Dit zal helpen bewegen een deel van de zure metabole afvalstoffen uw lichaam.

Als u masseren, het vinden van een / de therapeut eerste warmen je lichaam voor te masseren. Er zijn een aantal masseurs nu gebruik maken van sauna’s. warmte massage voor en na de andere FIR hitte tijdje. Drink een glas water voor en na het helpen van het lichaam vrij van metabole afval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!