HEEFT JE VROUW FIBROMYALGIE? HIER ZIJN 25 MANIEREN OM HET TE ONDERSTEUNEN

Als uw geliefde heeft fibromyalgie, is het moeilijk om precies te begrijpen wat ze zouden gaan, tenzij je het zelf hebt meegemaakt. Het is waarschijnlijk meer tijd om te slapen of te rusten bieden die u nodig heeft, en je kan niet het gevoel dat uit te gaan heel vaak. Fibromyalgie kan ook de mogelijkheid van een persoon om mee te werken, het doen van klusjes of zelfs doen alledaagse dingen zoals douchen en eten te remmen.

Als u een echtgenoot die ondersteunt of een geliefde, maakt het verschil. Niet dat we pijn hebben en zijn uitgeput. Verander je leven. Je bent niet hetzelfde lichamelijk of geestelijk (mijn angst), hebben veel dingen gegaan. Ik weet dat jullie allemaal hetzelfde voelen.
Als een persoon chronisch ziek is, maar de andere gezond is, kan dit zelfs de sterkste relaties te duwen. Hoewel het moeilijker kan zijn om in de andere te krijgen ‘s plaats samen als chronische ziekten of een evenwicht te vinden waarin beide gelijkwaardige partners zitten in de relatie, zeker niet onmogelijk, voor veel koppels, gezicht obstakels, kan eigenlijk het versterken van uw ze komen samen en verdiepen hun liefde voor elkaar.

We vragen onze gemeenschap, “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten” en “Leven met fibromyalgie” om manieren voor mensen om hun echtgenoot of partner te helpen met fibromyalgie te delen. Als uw dierbare wordt beïnvloed door een chronische aandoening zoals fibromyalgie, FQ, misschien wel de volgende manieren kan helpen om beter te begrijpen wat ze ervaren en geven een aantal ideeën van wat je voor hen kon doen.

Dit is wat onze gemeenschap ons vertelde:

1. Wanneer er zich een kernsmelting, houd ze, laat ze rouwen en weet dat je er bent voor hen.

2. Leer alles wat je kunt over. Het patiënt. Je mag niet begrijpen hoe, maar breng empathie en luisteren naar uw partner of echtgenoot is zo belangrijk. onvoorwaardelijke liefde.

3. Vraag uw partner om te luisteren en te lezen van mensen die ook fibromyalgie.

4. Vermijd waardoor ze zich schuldig voelen. Het biedt zekerheid en liefde. Ga liggen op het bed en houd ze, vertel hen u er bent voor lang. En ik ben serieus!

5. Maak ze eerst, ondersteunend ten tweede, wees beleefd te allen tijde en plaats de derde gewicht in de relatie op een praktische manier. Ze hadden dit niet meer plannen dan u en u twee zijn samen in deze, zodat hen helpen om zowel het grootste deel van de reis te maken. Hoe meer steun je hebt, hoe sneller ze zullen hun eigen niveau van fitheid en gezondheid te vinden, maar het zal enige tijd in beslag nemen en zal moeten worden aan zijn zijde en vermindering van fysieke en emotionele belasting zo veel mogelijk.

6. Toon liefde en niet te veel vragen in een tijd van opwekking vragen

7. Laat ze een lekker warm bad, haar Lavalas, hen te helpen, droog ze en bestrijk ze. Dan alleen het horen zou mooi zijn.

8. Zorg begrijpen, geduldig, het delen van huishoudelijke taken, ondersteunend als anderen twijfelen aan de juistheid van de ziekte, bedenk dan dat deze ziekte is niet schuld of bestraffing van wie dan ook. Boven alles, nooit stoppen met het houden van de getroffen persoon.

9. Doe precies wat u wilt uw liefde doen als de rollen waren omgedraaid.
Boven alles, vriendelijk, liefdevol, geduldig en plezier

10. Zonder schuldgevoel, sympathie en auto-onderhoud. Soms kan ik alleen voor mezelf zorgen … eten koken een keer per week. Vac of het schoonmaken van een douche. Vergeet niet dat we de dingen niet kan verzamelen op dezelfde manier, of ik kan niet tien pond en ik ben moe.

11. Niet alleen om te horen wat ze zeggen, maar echt luisteren!

12. Vraag vaak over verschillende aspecten van de pijn, breng kleine dingen die kunnen helpen: ice packs, medicijnen, dranken, verwarming pad … .Recupe en hen vertellen hoe goed u het wilt uitschakelen. Begrijp hun strijd, onderzoek

13. Voltooi de gaten … verschillende vormen van ondersteuning als er tekortkomingen. Het is tot diepgaande verwachtingen om u te laten weten en begrijpen en dan begrijpen hoe het onmogelijk te bereiken kunnen zijn uit te drukken. Wees creatief. Helpt bij pijn of nodig hebben om te slapen in het weekend, maar ik wil schoon, strand kammen, op zoek naar zee glas, kajak maar het is beperkt, volleybal (en kan niet) Persoonlijk denk ik dat de verhuizing is nodig om te herstellen tot mijn onderbenen tintelingen start om te beginnen met de pijn. Als je het gevoel dat een puistje Ik drukte omdat ze voelde geweldig. Ik schilder de rand en ramen die leiden tot een gezonde, normale persoon enkele zomer. Ik zal dragen twee. Ik ben met dat fijn. Dit is een voorbeeld van verminderde verwachtingen, maar het helpt me om doelen die mijn gevoel van eigenwaarde en kracht te versterken bereiken.

14. Nooit zeggen dat je lui bent

15. Snijd nooit niet goed of niet in staat om dingen die ooit zou kunnen doen voelen. Wees sympathiek, zelfs als je niet alles te begrijpen.

16. Houd ze uit stressvolle situaties. Laat ze rusten wanneer ze het nodig is .
Als je ergens kunt leven, is de luchtdruk niet te veel veranderen, hè pijn!

17. Er is een prachtig boek genaamd Fibromyalgie voor Dummies. Mijn zoon lezen. Ik weet niet hoe vaak. Hij wilde echt te begrijpen en te helpen. Mijn man, aan de andere kant, links wdentro per maand.

18. Wanneer ik zeg dat ik kan voelen dat de energie ontsnapt me als een naald die bloed, laat het me rusten omdat het zweet griep pijn en de hersenen mist zijn net om de hoek. Zorg ervoor dat ze begrijpen dat, hoewel ze niet zoals voorheen kan werken, blijft een gewaardeerd lid van de familie en ze zijn niet een last.

20. Vraag je partner wat je wilt en laat hen weten dat u wilt helpen op welke manier ik kan. Elke kleine gunst of hulp bij een verschil maakt voor mij, maar we zijn allemaal verschillend. Sommigen geven de voorkeur zo onafhankelijk mogelijk. Velen verkiezen te worden gevraagd voordat er automatisch van uit wat je wilt of nodig hebt. Bied aan om te helpen of dingen te helpen om het huis te doen zonder te vragen na te weten wat je wilt en nodig hebt. Sommigen van ons schuldig voelen voor het aanbrengen van de lasten voor de anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!