fibromyalgie en pijn van VOETEN.

De pijn van fibromyalgie kan elk deel van het lichaam aantasten. De artsen die betrokken zijn bij uw behandeling kunnen u ook helpen met uw voeten, maar afgezien daarvan is het raadzaam om te zoeken naar een specifieke behandeling, die gericht is op de voet. Een studie gepubliceerd in 2011 Arthritis Research and Therapy bleek dat ongeveer 50% van de mensen met fibromyalgie hen pijn in een of beide voeten.

Hetzelfde onderzoek meldde dat 91% pijn in de nek ervaart, en 79% in de heup. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan dit onderwerp, omdat de pijn in de voeten van invloed kan zijn op de manier van lopen, en dit kan een nadelig effect hebben op de rug, heupen en knieën.

Als je fibromyalgie en voetpijn hebt, kan dit een enorm leed zijn. Het kan onmogelijk lijken om sokken (sokken) en schoenen te vinden die de hele dag kunnen worden gedragen.
Dus sommige lezers beschreven pijn in de voeten:
“De zool van mijn voeten staat in brand. Dit soort pijn komt en gaat weer, soms duurt het een paar maanden. ”

“Wanneer ik pulseer op bepaalde punten op mijn voeten, lijkt het op pijnpulsators die een elektrische schok veroorzaken.”
Ik heb afleveringen van pijn in de voeten, dat voel ik, ook al heb ik mijn blote voeten op de grond. Alles wordt alleen maar erger. Het doet niet alleen pijn aan de voeten, maar ook aan de wreef.
Het is mogelijk dat voetpijn wordt veroorzaakt door fibromyalgie. Onze zenuwen zijn erg gevoelig. Pijn in de voet kan echter in verband worden gebracht met verschillende ziekten:

Reumatoïde artritis
lupus
Syndroom van Raynaud
Myofasciaal pijnsyndroom
De pijn in de voeten kan een compleet andere oorsprong hebben en is misschien niet eens gerelateerd aan fibromyalgie. U kunt letsel of een van deze problemen hebben opgelopen:
Plantaire fasciitis (ontsteking van de fascia)

Druk van een heupzenuw of een andere
Als u aan ernstige pijn in de voeten lijdt die langer duurt dan een paar dagen, moet u naar uw arts gaan, hij kan u de juiste behandeling aanbevelen.
Als blijkt dat voetpijn door fibromyalgie niet wordt verlicht door medische behandelingen, moet je een manier vinden om de pijn onder controle te houden.
Sommige mensen met fibromyalgie helpen hen:
Zachte gevoerde sneakers
Sokken voor diabetici
Soft-zolen schoenen
Week voeten in zouten van Epson
Het zachte stuk
Zachte massage
Koude room
Orthese (al die elementen die enige beweging corrigeren of een abnormale, gebrekkige positie van het lichaam)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!