FIBROMYALGIE EN PIJN VAN ENKEL

Het is niet zo zeldzaam om de pijn van fibromyalgie en enkel ervaren. Hoewel het niet een van uw eerste symptomen zou zijn wanneer het leven met fibromyalgie, zou je merken dat je begint te pijn in één of beide enkels. Deze pijn kan zich uitbreiden naar de tenen, hiel en zelfs in de kuiten. U kunt ook gewoon blijven rond de enkels en kan al dan niet met zwelling.

Wanneer is een ernstige en constante pijn in de enkel kan uw vermogen om te lopen, rennen en te genieten van andere dagelijkse activiteiten, met name als gevolg van de enkels zij de dupe worden van de natuur te dragen te beperken. Laten we focussen op wat u kunt doen om de pijn te verminderen en door te gaan naar het dagelijks leven te genieten.

De eerste fase “

Het is gemakkelijk om te veronderstellen dat elke vorm van pijn in verband met fibromyalgie, maar deze diagnose niet uitsluit support verwondingen of ziektes die niets te maken met fibromyalgie hebben. Als u eerst de pijn in zijn enkel opgemerkt, wilt u om uw arts te zien voor alle mogelijke oorzaken worden geëlimineerd.

Dit geldt vooral als u ook zwelling in de enkels, voeten of kuiten. Zwelling kan verwijzen naar ontstekingsreactie, maar kunnen ook optreden wanneer met een verwonding of kan een endocriene stoornis schildklier problemen of verkeer zijn.

Als er geen andere oorzaak indien gevonden, zul je in staat zijn om er dan vanuit dat dit slechts een symptoom van fibromyalgie.

Ondersteuning voor fibromyalgie rechter voet en enkel pijn

Vrouw met enkelpijn

Als er een ding we willen elke vorm van pijn mee in de enkel of voet is preventie. We willen aan verwondingen in het gebied, indien mogelijk te vermijden. Als u een bepaald type voet structuur die overcompensatie veroorzaakt, bijvoorbeeld, je wilt om te overwegen een arts te raadplegen voor bretels.

Dit zal helpen beide voeten en enkels. Sommige winkels ook gespecialiseerde orthopedische schoenen zijn nu deze.

Wees zeer voorzichtig bij sandalen. Als het lopen op een oneffen oppervlak en heeft schoenen aan, een verkeerde beweging en je voet dia’s opzij sandaal waardoor potentiële enkelblessure. Voorbeelden van deze onregelmatige oppervlakken kunnen lopen op het zand op het strand, wandelen langs een pad van stenen of grind, of lopen de trap van alle soorten.

Behandeling F  ibromyalgia en enkelpijn

Hoe enkel pijn die lijkt te hebben geen reden is? Dit is het dilemma met de meeste van de symptomen van fibromyalgie. Naast preventie is zoals hierboven vermeld, is het mogelijk om te overwegen massage therapie als het mogelijk is triggerpoints. Ik raad vaak myotherapy is praktisch triggerpoints wordt gecommuniceerd door een therapeut. Acupunctuur kan ook nuttig indien beschikbaar zijn.

Het komt erop neer om pijn te verlichten, zodat deze niet interfereert met je dagelijkse leven. Als de pijn ernstig en consistent genoeg te bemoeien met de kwaliteit van hun leven, raadpleeg uw arts.

Ook kan worden gezien strekken en voorzichtig oefenen de enkel. Roll van links naar rechts. Het bereiken van de tenen en duw, voelt de rek in de achterkant van het been en knie. Deze secties zijn niet waarschijnlijk dat de pijn weg te nemen, maar ze kunnen helpen verlichten spanning in de spieren en de kracht van je voeten te houden.

Want opnieuw deze oefeningen, volgen pagina Fibro Fit fitness mensen. Laat niet alleen verschillende oefeningen voor de enkel, maar de benen, knieën en voeten. Houd zo veel kracht in de omliggende gebieden zal ook ondersteuning voor de enkels. Dit betekent dat de versterking in overeenstemming rond de kuiten en knieën, ook profiteren van de knie omgeving bieden. Dit is een gebied van het lichaam dat mensen de neiging om over het hoofd als het gaat om consistente verpakkingen.

Dezelfde apparatuur is vereist vanaf het begin. Het kan iets zo eenvoudig als staande omhoog en vervolgens op en neer de tenen (hoge hakken) terwijl u de kalveren in de eerste stand. (Geen schoenen).

Andere oorzaken / remedies voor   fibromyalgie en enkel pijn

warme en koude kompressen kunnen sommige mensen helpen verlichten fibromyalgie pijn en de enkel. Als u merkt dat de pijn intenser in de ochtend of na een lange periode van zitten of staan, kunt u een voet specialist hielspoor en andere aandoeningen bekend te verwijderen zien om deze pijn veroorzaken. Dit geldt vooral als je ook pijn in de hiel of tussen de tenen.

Het is ook waarschijnlijk dat triggerpoints, met name rond de peronealis Tertius. Het kan nuttig zijn voor een sessie met een therapeut die weet Myotherapy handen / op de trigger point release.

En omdat dit gebied zeer eenvoudig kan zijn om jezelf te masseren, gebruik dan de duimen en zachtjes ren de levering gebied buiten het bot aan de buitenkant van de enkel. Ga langzaam, vasthouden en loslaten door het bewegen in de richting van de buitenkant been.

Uw huisarts weet misschien niet aan alle voorwaarden die pijn veroorzaken in de voet en enkel, zodat een specialist is de moeite waard als de pijn is compatibel of ervaren herhaalde episodes. Sommige aandoeningen van de benen zijn niet zichtbaar met X – stralen, dus niet aan dat een specifieke analyse betekent dat er geen aanwijsbare oorzaak voor hun pijn.

Bron: http://www.living-smarter-with-fibromyalgia.com/fibromyalgia-and-ankle-pain.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!