Fibromyalgie bereikt de bioscoop: het gezicht, de huid en het hart voor de onzichtbare ziekte

Jesus Paz, een directeur van A Coruña, Spanje, zette zijn gezicht en huid fibromyalgie in de documentaire “Fibroworld” uitgebracht 23 november bij Metropolitan Forum van A Coruña en Buenos Aires op hetzelfde moment, dankzij de combinatie Dante Mainieri .

De documentaire zou kunnen worden bereikt na een aantal leden Acofifa (CORUÑESA Vereniging van fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom en chemische gevoeligheid) is de regisseur een film gevraagd om een ​​zichtbare ziekte omgeven door twijfels, controverses en diagnostiek maken vertraagd, met ernstige gevolgen voor de kwaliteit van het leven.

Door het begrijpen van de pijn van mensen die lijden, hebben de coruñés verwaarloosd fictie zich volledig te wijden aan de eerste documentaire over het onderwerp. Zoals hij uitlegt: “Er zijn mensen die denken dat deze vrouwen een verhaal hebben”.

de documentaire “Fibroworld” 5 vrouwen vertellen in de eerste persoon wat fibromyalgie, hoe ze er tegen vechten, en hoe hun leven hebben veranderd

Fibromyalgie is een chronische ziekte die wordt gekenmerkt door wijdverbreide musculoskeletale pijn, overgevoeligheid overdreven meerdere vooraf ingestelde punten zonder aantoonbare biologische veranderingen. Op dit moment is er geen remedie, maar er zijn behandelingen die de kwaliteit van leven verbeteren.
In de film, de vijf vrouwen die hun dagelijks vertellen over de ziekte. Ze praten over symptomen, angsten, onbegrip van het milieu en zelfs artsen. Vrede zet iedereen in verschillende scenario’s met één gemene deler: de schoonheid van de achtergrond van het landschap, als een vorm van positivisme verven horizon vandaag is onduidelijk.

De film kan vanaf 5 december 2015 online worden bekeken. Het doel is dat de samenleving begrijpt hoe mensen met fibromyalgie zich voelen.

Meer informatie

Fibromyalgie vandaag: 10 belangrijke antwoorden van een reumatoloog

Reumatoïde artritis: Early Care verandert de ziekte

Fibromyalgie: een aandoening van het zenuwstelsel met behandeling maar zonder behandeling

Het verzorgen van de gewrichten vertraagt ​​artritis

Wanneer en waarom een ​​reumatoloog te zien

Sedentair werk verergert fibromyalgie

Sleutels tot begrip van pijn bij fibromyalgie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
error: Content is protected !!