De ECHTE oorzaak van FIBROMYALGIe.

Fibromyalgie is een multisymptomatische aandoening die tot nu toe geen publicatie bevat waarbij de oorzaak die de aanwezigheid van al deze manifestaties verklaart, verschijnt.

De echte oorzaak van fibromyalgie is scoliose, de laterale afwijking van de wervelkolom. En aangezien fibromyalgie maar één oorzaak, één enkele etiologie, heeft, kan het als een ziekte worden beschouwd.

Er zijn zeer discrete scoliose, waarbij de afwijking minimaal is en sommige specialisten, waaronder Traumatologists, deze niet detecteren. Helaas is de incidentie van scoliose discreet is zeer hoog, meer dan 70%, waarbij het cijfer dat orthopedisten sprak tot de aard van de scoliose toen hij studeerde geneeskunde te geven was. Voor mij is de incidentie meer dan 95%.

Indien geen harmonische occlusie- opzichte van de middellijn, de lijn tussen het bovenste snijtanden middelen niet samenvalt met de lijn van de onderste snijtanden middelen die een trekkracht schedel afbuigen naar rechts veroorzaakt door de kauw- secundair producerende scoliose. Deze tandheelkundige malocclusie (tanden niet uitgelijnd) is de oorzaak van de temporomandibulaire gewrichtsaandoeningen. Deze discrete scoliose is voldoende om een ​​afname van de bloedstroom in de rechter wervelslagader te veroorzaken, resulterend in vasculaire insufficiëntie.

Neuromusculaire symptomen: spierkramp veroorzaakt pijn in de nek, rug en rugpijn, stijfheid, fasciculatie, verminderde spierkracht op de rechterarm patiënten dat hun probleem lafalta coördineert schrijven, zie dat ze niet kunnen schrijven zoals eerder en niet kunnen ondertekenen …!

En ook afgenomen kracht gedurende de spier van de linker intercostale, de laatste waardoor gemakkelijk vermoeidheid en vermoeidheid, gevoelens van mierenhoop of gevoelloosheid in de handen of voeten, teder of pijnlijk in bepaalde delen van het menselijk lichaam punten zijn het resultaat van de wortelcompressie van de zenuwen die uit de wervelkolom tevoorschijn komen.

Symptomatologie wanneer er evenwicht tussen sympathische en parasympathische, zoals spastische colon, prikkelbare darmsyndroom of prikkelbare darm, dysmenorrhea of ​​menstruatiepijn, mictiestoornissen, bepaalde hartritmestoornissen, droge ogen systeem mond, dysfagie of moeilijk slikken, misselijkheid, hyperhidrosis of overmatig zweten, koude handen zijn het resultaat van compressie van de wortels van het sympathische zenuwen die door de kolom passeren.

Al deze symptomen verdwijnen en corrigeren de scoliose met chiropractie en / of het gebruik van kettingen met vloeibaar titanium.
En als de oorzaak een slechte gebitsocclusie is, corrigeer het dan …! Het laatste wordt gedaan door een occlusoloog, die specialistentandarts is de disharmonische dentale occlusie. Als de scoliose het resultaat is van een platte voet of voet cavo, moet je zijn toevlucht nemen tot de sjablonen.

DEZE INFORMATIE WORDT OP VOORLICHTING GEPRESENTEERD, DIE ELK VAN ZIJN EIGEN BESLUIT MOET BESLUITEN.
VOORDAT JE ELKE PRAKTIJK MET BETREKKING TOT JE GEZONDHEID UITVOERT, RAADPLEEG JE ARTS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!