De beroemde zanger Lady Gaga opende onlangs haar pijnlijke gevecht met fibromyalgie

De beroemde zanger Lady Gaga opende onlangs haar pijnlijke gevecht met fibromyalgie. Gaga opende haar chronische pijn en deelde enkele methoden die ze had aangenomen om haar pijn te verzachten in een serie berichten op Instagram.

Volgens Gaga is chronische pijn niet gemakkelijk om over te praten, maar wanneer iemand het doet, kan het geruststellend zijn voor zoveel mensen die ermee leven.

Hij opende zijn gevecht met chronische pijn na het plaatsen van twee autobeelden op Instagram.

Lady Gaga
“Ik was zo overweldigd door empathie, bekentenissen [en] de persoonlijke verhalen van chronische pijn in antwoord op mijn vorige post, ik dacht dat de hel. Misschien moet ik een aantal van mijn persoonlijke remedies die ik in de afgelopen vijf jaar hebben verworven delen,” schreef hij in een van zijn berichten.

“Ik was zo overweldigd door empathie, bekentenissen en persoonlijke verhalen van chronische pijn in antwoord op mijn vorige post, ik dacht dat de nachtmerrie. Misschien moet ik een aantal van mijn persoonlijke remedies die ik de afgelopen vijf jaar hebben verworven delen.
Het lichaam en de conditie van elk zijn verschillend,

u zou uw arts moeten raadplegen maar wat de hel wij hier gaan! Wanneer mijn lichaam een ​​spasme begint, is een ding dat echt helpt de infraroodsauna. Ik heb er in geïnvesteerd. Ze bevinden zich in een geweldige vorm van de doos, zoals een lage vorm van de kist, en zelfs als elektrische dekens.

Je kunt ook in je gemeenschap rondkijken naar een infraroodsauna of een homeopathisch centrum dat er een heeft. Combineer deze behandeling met zilvermarley-nooddekens die vastzitten in de hitte en die erg goedkoop, herbruikbaar en effectief zijn voor ontgifting en gewichtsverlies.

Om mijn systeem niet oververhit raken en leiden tot meer ontstekingen, heb ik nog steeds een zeer koude bad, een ijsbad (als je het kan staan, de moeite waard) of de meest milieuvriendelijke manier is om een ​​hoop herbruikbare flessen in de vriezer te houden (of bevroren erwten ‘n wortels’) en wikkel het lichaam in alle pijngebieden.

Ik hoop dat dit helpt sommigen van u, help mij te blijven doen mijn passie, werk en de dingen die ik lief te hebben, zelfs in de dagen dat ik het gevoel dat ik niet uit bed te krijgen. Ik hou van je en ik dank je voor al je positieve berichten. ”

Op de eerste foto is de 30-jarige “Bad Romance” -zangeres te zien in een infraroodsauna met een elektrische deken.

Volgens het Instituut voor chronische pijn begint “chronische pijn met een verwonding of acute ziekte”. Als deze pijn langer dan zes maanden aanhoudt – soms kan deze jaren aanhouden – wordt hij als chronisch beschouwd.

“Patiënten hebben de neiging om een ​​combinatie van angst, prikkelbaarheid, angst en depressie te melden. Patiënten hebben ook de neiging om uit te drukken die hun gevoel van richting in het leven hebben verloren. Ze zijn gestrand. Deze problemen komen vaak voor bij het leven met chronische pijn”, zegt de ‘instelling.

De actrice ‘American Horror Story’ heeft ook een nieuwe Instagram-foto van haarzelf uitgebracht, deze keer over de frustratie die gepaard gaat met de pijn.
“Het hebben van een frustrerende dag met chronische pijn, maar ik voel me zo gelukkig om vrouwen zo intelligent en sterk te hebben. Ik denk ook aan Joanne en zijn macht en de dag wordt het een beetje ‘gemakkelijker te maken. Ik heb ook @wanaynay van mijn kant.” Hey Meisje, we kunnen het gemakkelijker maken als we opstaan, “schreef hij.

Veel Lady Gaga-fans, vooral diegenen met chronische pijn, bedankten de zanger voor zijn openheid en het maken van haar dag. Ze voelden dat dat meer licht op zijn conditie wierp, zich identificeerde met hen en hen de kracht gaf om hun strijd met fibromyalgie te overwinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!