16 manieren voor te stellen hoe je je voelt aandoening fibromyalgie

1. “Stel je het ergste van de ziekte, vermoeidheid en hoofdpijn, en de jouwe is in een diepe mist, waardoor je denkt te gaan naar het ziekenhuis.

Stel je nu voor dat elke dag mee eens en weten dat als je naar het ziekenhuis, zal je waarschijnlijk niets verkeerds vinden en stuur het naar uw huis en vertellen u uw arts te raadplegen. Dit is een aandoening fibromyalgie.

. 2. “Stelt u zich eens in de ochtend gevoel uitgeput, alsof hij niet in dagen had geslapen, terwijl je in bed ligt, probeert om de energie te verhogen om op te staan ​​en ga naar de badkamer, u geconfronteerd met de gedachte:

“Ik kan nog een dag door te brengen?” Stel je dan voor dat alles wat je doet, zelfs de kleinste taken, het voelt alsof je liep in natte beton aan de taille.

3. “Afbeelding van een telefoon. Er is iets mis met de oplader. Het maakt niet uit hoe je probeert om te laden, moet meer dan 50 procent niet laden, als je geluk hebt.

Sluit alle toepassingen om te proberen om de batterij te sparen, maar geen zin. Het wordt snel gereduceerd tot nul procent in korte tijd. Stel nu dat werd geraakt door een bus, en je bent op de telefoon.

4. “Ik vertel mensen, ‘Weet je hoe het voelt als je de griep hebt pijn in het lichaam?, Al het haar en nagels ook pijn doet? Ja, dat zijn mijn goede ochtend.

5. “Denk aan de ergste griep die je ooit hebt meegemaakt, en veilig met de instorting van drie trappen direct in een bijenkorf. Dit is een aandoening fibromyalgie.

6. “Voor mij, fibromyalgie is een gedachte stoornis verward en verwarrend, en de verplaatsing van een slechte dag, ik voel dat ik probeer te lopen door de dikke gelei.

Het doen van gewone dingen veroorzaakt pijn. totale uitputting zonder het voordeel van een goede nachtrust’s.

7. “En ‘, alsof je lichaam een ​​auto-ongeluk heeft gehad, terwijl hij de griep gehad en eindigde nooit sloeg een van hen.

8. “Het ergste van deze ziekte is dat je niet kunt [voorstellen]. Er zijn te veel symptomen die ik denk dat mensen zijn verloren na een opsomming van de eerste 10.

Vaak is dit de reden waarom mensen met fibro voel me zo geïsoleerd en wenden tot online gemeenschappen om mensen die begrijpen vinden.

9. “Soms als ik trek mijn kleren en ik kijk in de spiegel, ik verwacht om blauwe plekken te zien overal, omdat het echt pijn doet het lichaam en het doet pijn zo veel. Dan,

Er zijn momenten waarop ik blauwe plekken zou hebben, omdat dan kan mensen ernstig mijn pijn te nemen.

10. “Stel je een burrito in een deken gewikkeld gemaakt met die massagestoelen met ballen in hen. Tenzij je weet nooit hoeveel druk u of wanneer.

Sommige dagen is het alsof de diepere spieren van mijn lichaam herhaaldelijk werden geslagen, terwijl anderen het gevoel dat mijn huid is rauw. Voor de hele tijd kan ik niet zo duidelijk als mijn zuurstof loopt uit van het gewicht en de pijn te denken.

11. “Mijn lichaam voelt of werd getroffen door een vrachtwagen of een andere dag iemand een voodoopop met spelden steken en draaien aandoening fibromyalgie.

12. “zulke extreme pijn die maakt je wilt overgeven.” Het is moeilijk om te denken, eten, slapen of doe dingen ‘normaal’. De sensoren zijn uitgeschakeld.

Het lijkt erop dat het geluid speelt in een grot, alles wordt

error: Content is protected !!