10 gode ting om min fibromyalgi

For et par uger siden, jeg skrev om at være i en funk fibro. Stillingen endte lykkeligt spirende frygte mig klar til at møde en anden dag. Det var præcis, hvad jeg følte i det øjeblik.

Da jeg startede min blog, jeg gjorde det bevidst beslutning om at forsøge at skrive, når jeg følte positiv (eller i det mindste ikke at skrive, da jeg følte særlig negativ). Bloggen hedder Hope i smerter efter todo.Yo begge ønskede et sted, hvor jeg kunne skrive om mine følelser såvel som et sted, hvor jeg kunne sende et positivt budskab om at leve med kroniske smerter.

Sandheden er, at da skrive min vej ud af funk, sætte mig tilbage i den. Slæden var ikke så slemt som første gang. Han var ikke helt nedsænket i den funk, men lad os sige det ikke var en solstråle ved siden af ​​ham.

Anyway, jeg er i øjeblikket på en to ugers ferie, og det er utroligt, hvad lidt hvile sammen med daglige gåture tid med den anden halvdel, og solen kan gøre for at løfte en af ​​hver af funk. Jeg mindede mig af denne samme 5 kl i morges har allerede været vågen i tre timer takket være “painsomnia.” Gode tider!

Derfor, i af hensyn til at opretholde en positiv holdning, sæt jeg selv den opgave at udarbejde en liste over gode ting om at have fibromyalgi. Lad os sige, jeg gerne udfordre mig selv!

1. Jeg takker min familie og venner.

2. Jeg ser på det store billede.

3. Jeg spørgsmålstegn ved, hvad jeg ønsker af livet og kun fokusere på de ting, der virkelig betyder noget.

4. Jeg mål (sundhed, fitness, personlig, arbejde) og holde sig til dem.

5. Jeg stopper og lugte blomsterne. (Bogstaveligt, kan jeg ikke gå uden at stoppe alligevel.)

6. jeg passe på mig selv.

7. Jeg værdsætter glæden i livet.

8. Jeg genkender, når andre har en hård tid.

9. Jeg lære mere om mig selv (herunder hvor stærk jeg er virkelig).

10. Og sidst men ikke mindst, har fibromyalgi har introduceret mig til en verden fuld af “spoonies.” En fantastisk gruppe af mennesker, der støtter hinanden betingelsesløst gennem gode råd, empati og humor .

Der er det! Ti gode ting om at have fibromyalgi. Og de er ikke små ting, hvis jeg må sige.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!