Morgan Freeman lider af fibromyalgi, men har et simpelt trick til at opretholde energi

Morgan Freeman er en af ​​de mest anerkendte ansigter på storskærmen. Denne ikoniske skuespiller har legemliggjort en lang række karakterer siden han begyndte at handle i 1964. Hans første udseende på tv, der gjorde ham til en bestemt populationsvinder, var i børnenes show på 70’erne, The Electric Company.

Skuespilleren har personificeret den store Nelson Mandela i Invictus og arbejder endda som en voiceover og fortæller kunstner.

Han overlevede et skræmmende chok.
Freeman led et utroligt chok i 2008, men var heldig at overleve. Under ulykken spruttede han en skulder og en albue. På trods af forsøg på at korrigere den beskadigede nerve led Freeman lammelse af hans venstre arm.

Forlamningen var så intens, at Freeman var udstyret med en kompressionshandske for at lette spændingen i hans skadede hånd. Det hjalp også ham med at holde blodstrømmen i hånden, samtidig med at man begrænsede overdreven bevægelse.

Embed fra Getty Images
Siden ulykken har han været udsat for fibromyalgi, en sygdom, der manifesterer sig generelt i muskelsmerter, træthed og skrøbelighed i leddene og blødt væv.

Hemmeligheden om at leve med fibromyalgi.
Trods dette opretholder Freeman et positivt syn på livet. Medicin hjælper dig med at tolerere smerte, men at holde dit sind fokuseret på, hvor meget du stadig kan gøre hjælper dig meget mere. Som en hemmelighed af hans grænseløse entusiasme hedder han:

Jeg har arbejde at gøre; holde optaget er en måde. Det har meget at gøre med mad, hvor dine energiniveauer ligger. Så sporadisk som jeg kan. Hvis de opfandt en pille, ville jeg tage pillen, jeg ville ikke gider med alt andet. Jeg tager mange vitaminer og kosttilskud om morgenen, og jeg sender dem en antioxidantdrik.

Han forbliver også konstant i aktiviteter, der holder ham travlt, når han ikke arbejder. Selvfølgelig er sejlads uden for spørgsmålet, og du kan ikke længere lede dit fly (du er certificeret pilot).

Disse slags ændringer har betydning. Jeg må fortsætte med andre ting, med andre forestillinger om mig selv. Jeg spiller golf, jeg arbejder stadig og jeg kan føle mig meget glad bare ved at gå på jorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
error: Content is protected !!